Contact opnemen

Deze deal is verlopen. Bekijk vergelijkbare deals:

Compleet beauty arrangement van in totaal 5 uur met gezichtsbehandeling, massage en/of een pakking bij de Wellnessboerderij in Egmond aan den Hoef

€ 159

€ 79

Waarde Korting Bespaar
€ 159 50 % € 80

Nog online voor 0 dagen

uur
minuten
seconden

Wellness Boerderij

Herenweg 173

1934 PB Egmond aan den Hoef

Highlights

 • Een compleet beauty arrangement van circa 5 uur
 • Met een gezichtsbehandeling
 • Een warme kruidenstempelmassage of een bodypakking
 • Een paraffine handpakking en een voetmassage
 • Een heerlijk ontspannings- en wellnesstreatment
 • In een sfeervolle, relaxte, omgeving
 • Je bent bij de Wellnessboerderij in Egmond
 • Je kunt terecht van dinsdag tot en met zaterdag 

Voorwaarden

 • Je NuDeal-voucher is geldig t/m 30 december 2017
 • Na aankoop van de voucher reserveer je via de online agenda
 • Onderaan de pagina staat de online agenda, hier kies je voor 'nudeal' en een datum
 • Bij aankomst op vrijdag en zaterdag geldt een weekendtoeslag van € 12,50 p.p.
 • Wijzigen of annuleren is niet mogelijk
 • Niet geldig i.c.m. andere acties

Laat je eens lekker pamperen bij De Wellnessboerderij

Een geweldige beloning voor een jaar hard werken of een ontspannen begin van het nieuwe jaar: laat je eens lekker verwennen bij de Wellnessboerderij in Egmond aan den Hoef. Hier kom je in een oase van well being terecht en geef je je over aan de verzorgende handen van de schoonheidsspecialisten.

Je krijgt een compleet beauty arrangement van circa 5 uur met gezichtsbehandeling, massages en pakkings NU voor slechts € 79!

Weldadig

Welke behandelingen staan jou allemaal te wachten?
Je begint met een complete duo gezichtsbehandeling van 60 minuten. Jouw gezicht wordt gereinigd, daarna wordt de huid licht gescrubd en de reiniging wordt besloten met een masker dat de poriën goed schoonmaakt. Daarna volgt een nek-, schouder- en gezichtsmassage en de behandeling wordt afgesloten met een verzorgend masker en dagverzorging.

Je kiest daarna voor een kruidenstempel massage (warm) of een bodypakking.

Vervolgens ‘onderga’ je een handmassage. Eerst worden de handen in gemasseerd met crème en daarna in een warm paraffinebad gedompeld om vervolgens de crème tot diep in de handen door te laten dringen.

Je sluit af met een voetmassage. Dat is een combinatie van trilmassage en infrarood en die draagt bij aan een betere doorbloeding van de voeten en geeft een weldadig gevoel. 

Verwenarrangement

Na circa 5 uur ben je klaar en het gevoel dat zich dan van je meester maakt, houdt het midden tussen weldadig, relaxt en bijna ongelooflijk.

De Wellnessboerderij in Egmond biedt dit complete verwenarrangement aan voor maar € 79! 

De Wellnessboerderij

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en horen in balans te zijn. Daarom besteden ze bij de Wellnessboerderij aandacht aan beide.

Behandelingen, eten, drinken: alles is gericht op totale ontspanning. Jouw wensen en behoeften staan centraal. Op de manier bereikt de Wellnessboerderij op een gezonde manier het beste resultaat en daar gaat het om.

Verwen jezelf met een volledig arrangement of één van de behandelingen op de Wellnessboerderij. Er is bij de Wellnessboerderij altijd een arrangement of behandeling die bij jou past. 

Prima beoordelingen

8,2 gemiddeld op Zoover.nl

9
En prachtige boerderij, heel sfeervol waar je je snel thuis voelt. Fijne behandelingen, allemaal jonge dames maar met veel kwaliteit en erg sympathiek allemaal. Vond echt dat je voor je geld waar kreeg, arrangement niet duur, met mooie kamer en heerlijk ontbijt. Massage was fantastisch! Op de Wellnessboerderij kom je echt even tot rust! Ik kom snel weer, een aanrader!

3 sterren gemmiddeld op Tripadvisor.nl

Beoordelingen van klanten

Deze deal in het verleden gekocht? Log dan in om een review achter te laten.

Anderen bekeken ook: