Contact opnemen

Deze deal is verlopen. Bekijk vergelijkbare deals:

€ 16,50 voor een Balinese relaxation massage van 30 minuten bij Scent of Bali in de Oude Pijp (waarde € 33)

€ 33

€ 16,50

Waarde Korting Bespaar
€ 33 50 % € 16,50

Nog online voor 0 dagen

uur
minuten
seconden

Scent of Bali

Albert Cuijpstraat 63hs

1072 CM Amsterdam

020 7558371

www.scentofbali.nl

Highlights

 • Balinese relaxation massage van 30 minuten
 • Voor heerlijke ontspanning en aandacht voor je lichaam
 • Weldaad voor lichaam en geest
 • Balinese massage is geschikt voor iedereen 
 • Bij ontspanningscentrum Scent of Bali
 • Gelegen in de Albert Cuijpstraat in de Oude Pijp
 • Scent of Bali is zeven dagen per week geopend

Voorwaarden

 • Je NuDeal-voucher is geldig t/m 30 juni 2017
 • Let op: Een afspraak boeken is mogelijk t/m 10 mei 2017 - Na deze datum is het niet meer mogelijk een afspraak in te boeken
 • Het is verplicht om telefonisch te reserveren
 • Maximaal 1 voucher p.p. + 1 om cadeau te doen
 • Maximaal 1 voucher per boeking te gebruiken (het is niet mogelijk om 2 vouchers tegelijk te gebruiken voor 60 min.)
 • Bij annulering minimaal 24 u van tevoren annuleren, anders vervalt de voucher 

  Na aankoop van de deal vind je de voucher(s) terug in je account 

Een relaxation massage is een weldaad voor lichaam en geest

Wie wel eens op Bali is geweest weet dat je je daar vooral niet te druk moet maken. De cultuur van dit Indonesische eiland wordt mede bepaald door energie healing, kruiden en diverse massages. Bij het Balinese ontspanningscentrum Scent of Bali kun je dat aan den lijve ondervinden.

Kies NU voor een relaxation massage van 30 minuten bij Scent of Bali in de Oude Pijp voor maar € 16,50!

Weg met stress

Je komt in een rustgevende sfeer. Scent of Bali heeft gezorgd voor een omgeving waarin de spanningen van je afvallen. Vervolgens geef jij je over aan een heerlijk ontspannende massage.

Lichaam en geest worden ontdaan van stress en spanning met behulp van verfijnde handen en massageolie op natuurlijke basis.

Cadeau doen

Het hoeft niet alleen een helende ervaring voor jezelf te zijn. Je kunt deze superaanbieding ook cadeau doen aan iemand van wie jij denkt dat je hem of haar er een groot plezier mee doet.

Gun jezelf of een van je dierbaren een relaxation massage van 30 minuten bij Scent of Bali in de Albert Cuypstraat NU voor slechts € 16,50! 

De rijke Balinese cultuur bevat een schat aan informatie over kruiden, massage en energie healing. Bij Scent of Bali (letterlijk de geur van Bali) ga je op ontdekkingsreis om je te laten voelen hoe het is op authentieke wijze met natuurlijke producten een absolute ontspanning te ervaren.

Weg van het gehaaste leven en terug naar de natuur, de basis. Je komt in een mooie entourage met ervaren masseurs en masseuses die voor je klaar staan om een stukje Bali met je te delen.

Scent of Bali | Albert Cuijpstraat 63hs | 1072 CM Amsterdam | Website

Beoordelingen van klanten

Fantastisch!

Heel ontspannend, , lekkere olie, kundige masseur en schone ruimte

Esther 30/06/2016

Super

vriendelijk atmosfeer, ik ging voor de anti-stress massage en de voetreflex. heerlijk. mijn spieren, rug en voeten waren heel dankbaar. Ik zal zeker terug komen, en zeker een langer anti-stress massage boeken volgende keer!

Valeria 30/06/2016

Heel fijn

Fijne massage, niet te slap en mooie Balinese massage tafels

Tamara 30/06/2016

massage

Ben nu al verscheidene keren bij Scent of Bali geweest, maar ik kan er geen genoeg van krijgen. Als een uitgerust mens ga ik steeds naar huis. Verschillende masseurs gehad en allen even kundig. Hoop gauw weer een bon te kunnen kopen. Hartelijke groet, Annelie

Annelie 30/06/2016

Geweldig!

Toevallig de nacht voor de geplande massage iets in mijn nek verrekt. Een keer eerder gehad en toen meerdere keren naar een fysiotherapeut gegaan, maar niet het idee dat dat veel hielp. Bij Scent of Bali een heel stevige massage gehad met name op de plek waar het vast zat, erna was het al stukken beter en binnen een dag helemaal over! Verder mooie fijne salon. Zeker een aanrader!

R. 30/06/2016

Top massage

The antistress massage is really good, afterwards you are so relaxed, definitely recommend it

su 30/06/2016

Absolute aanrader

Heerlijk genoten van de anti-stress massage en meteen eenvaste klanten rittenkaart gekocht ! Het maakt niet uit of je bij Tony, Zalina of een van de andere gaat allemaal even goed en met een eigen specialiteit.

Els 30/05/2016

Heerlijk

Voor de tweede keer ben ik hier geweest met een nudeal. Echt zo ontzettend fijn! Het is er schoon (wat ik zeer belangrijk vind) en zijn super vriendelijk. Na een massage kom je helemaal zen weer buiten in het drukke leven.

Esley 04/05/2016

Leve de anti-stress massage bij Scent of Bali

Echt, dit is een absolute aanrader. Voor mij persoonlijk het fantastische begin van een lekker relaxed weekend. Op een vrijdag na een bezoek aan(en inkopen doen op)de Albert Cuyp-markt, een bezoek brengen aan Scent of Bali,om daar te genieten van de anti-stress massage. Relaxter kan ik dan niet aan een weekend beginnen. Hulde en zeker voor vele keren herhaling vatbaar ! Vriendelijke groet, Marie-Thérèse

M.T.C. 08/03/2016

Anderen bekeken ook: