Contact opnemen

Deze deal is verlopen. Bekijk vergelijkbare deals:

€ 19 voor een uur Floaten: ervaar de weldaad van gewichtloosheid bij float- en massagecentrum Koan Float in Amsterdam (waarde € 38,50)

€ 38,50

€ 19

Waarde Korting Bespaar
€ 38,50 51 % € 19,50

Nog online voor 0 dagen

uur
minuten
seconden

Koan Float

Herengracht 321

1016 AW Amsterdam

020 555 0 333

www.koanfloat.nl

Highlights

 • 60 minuten floaten en ervaar ultieme ontspanning
 • De floatsessie van 60 minuten is incl. omkleden en douchen
 • Floaten is een zeer effectieve ontspanningstechniek
 • Ervaar gewichtloosheid door te drijven op zeer hoogwaardig mineraalrijk zout water
 • Bijzonder heilzaam voor lichaam en geest
 • Volledige privacy, douche en floatcabine aanwezig in privéruimte
 • Je hoeft niets mee te nemen: verzorgingsproducten en handdoeken zijn inclusief
 • Koan Float biedt ook massages, gegeven door ervaren en gediplomeerde masseurs (te boeken in combinatie met floatsessie) 
 • Koan Float is gelegen aan de Herengracht 

Voorwaarden

 • Je NuDeal-voucher is geldig van 1 juni t/m  31 augustus 2017
 • Reserveren: verplicht telefonisch op 020 555 0333 o.v.v. NuDeal
 • Reserveren op basis van beschikbaarheid
 • Maximaal 3 vouchers per persoon
 • Niet in combinatie met andere acties
 • Voucher is inwisselbaar van maandag tot en met donderdag van 09.30 tot 18.00 uur

Floaten: ervaar de weldaad van gewichtloosheid bij float- en massagecentrum Koan Float in Amsterdam 

Los van het feit dat je in de Dode Zee een kop koffie op het water kunt drinken is het ‘dobberen’ in warm, zout water vooral gezond en ontspannend. Waarom niet de omstandigheden kopiëren en dichtbij huis de weldaad van een ‘warm bad’ ervaren? Float- & massagecentrum Koan Float aan de Herengracht heeft alles in huis om je de intense ontspanning van floaten te laten ondergaan. Gezond en gewichtloos genieten met 60 minuten floating kun je bij Koan Float nu ervaren voor maar € 19,-!

Daarbij is werkelijk alles inbegrepen; van het gebruik van handdoek, badjas, Rituals verzorgingsproducten en föhn, tot en met een heerlijk geurende kop thee. Floaten is gewichtloos drijven op zeer zout water dat continu verwarmd wordt tot ongeveer lichaamstemperatuur. Je bevindt je in een speciaal ontworpen cabine die prikkels van buitenaf (geluid, temperatuurverschil, visuele stimulatie en zwaartekracht) uitsluit, zodat je volledig tot rust kunt komen.

De rust en warmte in de floatcabine zorgen voor een natuurlijke, optimale balans van het lichaam. Alle delen en systemen van je lichaam kunnen weer in harmonie met elkaar samenwerken. Door het ontbreken van de zwaartekracht wordt bijvoorbeeld de synchronisatie van de linker- en rechterhersenhelft gestimuleerd. Dit heeft tot gevolg dat jouw productiviteit, prestaties en efficiëntie evenals het zelfvertrouwen en gevoelens van welbehagen positief beïnvloed worden. 

Uit onderzoek blijkt dat geregeld floaten nog meer positieve effecten heeft. Een aantal van deze zijn:

 • Het verlichten van mentale en fysieke stress
 • Het versterken van het immuunsysteem
 • Het bevorderen van de genezing van stressgerelateerde ziektes 
 • Sportprestaties kunnen verbeteren door het helpen voorkomen van blessures, het efficiënte herstel van blessures en het verhogen van het concentratievermogen
 • De positieve beïnvloeding van het geheugen, denken, leerprestaties, concentratie en creativiteit

Floaten werkt bij iedereen. Er is geen oefening voor nodig, geen kennis en geen discipline. Hoe je het ook ervaart, floaten is vooral heel gezond. Floaten heeft altijd een positief effect op je lichaam. Het geeft het lichaam en de geest de kans zich te herstellen, om de zintuigen scherper te stellen en om los te laten. Floaten laat je jouw alledaagse spanningen en vermoeienissen van je afglijden en hernieuwde energie opdoen.

Dus ga 60 minuten lang genieten bij float- & massagecentrum Koan Float in heerlijk warm water en ervaar intense ontspanning voor slechts € 19,-! Koan Float biedt je bovendien een grote varieteit aan ontspannende muziek voor tijdens het floaten. Maar je mag ook zelf muziek meenemen op ipod/mp3/cd om naar te luisteren tijdens het floaten!

Beoordelingen van klanten

Relaxing

The workers were very friendly and explained everything very well as it was my first time there. Floating was very peaceful and zen. Will definitely go again and next time get a massage as well :)

Angee 12/08/2017

Genieten

Iedere keer weer een genot om je helemaal te kunnen ontspannen en te dobberen in de koanfloat. Ga meerdere keren per jaar en als ok dan bij nudeal weer een actie zie maak ik daar graag gebruik van. Ook een leuk kado om het iemand te laten uitproberen.

Bibi 09/08/2017

Moment voor jezelf

Even lekker weg uit de drukte en ontspannen. De floating cabine is zo gevormd dat je vrij stil kan blijven liggen (dit is bv minder het geval bij het FloatCenter) waardoor je meer het gevoel hebt dat je zweeft. Medewerkers ook vriendelijk. Miste alleen cremespoeling dus mocht je hier behoefte aan hebben neem deze zelf mee! Nog een tip: vraag om een nekkussentje voor meer ondersteuning!

Maaike 31/08/2016

Professioneel

Fijne sfeer en medewerkers die je uitgebreid uitleg geven. echt even weg uit de drukte

Cleo 29/08/2016

heerlijk ontspannend

vriendelijk personeel, alles aanwezig en het floaten is superrelaxed!

Michelle 29/08/2016

Accommodating company, good if you like floating.

I read the whole voucher T's & C's incorrectly, but Maarten still looked after me and made it work. The facility is lovely, the staff were informative so we knew exactly what to expect. My float was fine, but I dont think the tanks suit my partner's height of 194cm...

Laura 26/08/2016

Top luxe, ultiem ontspannen

Koan Float is jezelf echt luxe geven: alles is mooi, schoon, professioneel. De floatcabines zijn netjes en ruim; het geeft een heel prettige floatervaring. Je hoeft zelf nergens aan te denken, alleen maar te relaxen. Een absolute aanrader.

Suzan 19/08/2016

Aanrader voor iedereen die wil ontspannen

KoanFloat is een mooie locatie met alles erop en eraan. Vriendelijk personeel ook. Floaten is een heerlijk rustgevende ervaring, je komt tot jezelf.

D.M. 03/08/2016

Zen

Wat is dit toch ongelooflijk fijn om te doen. Er is geen enkele andere manier waardoor ik zo zen en ontspannen word. Een aanrader voor iedereen!

Layla 02/08/2016

Hele nette salon, relaxte ervaring

Floaten bij Koan Float is een hele rustgevende ervaring. Je hoeft helemaal niets te doen of mee te nemen. Je wordt erg vriendelijk ontvangen en alles wat je nodig hebt, handdoeken, zeep, creme etc is aanwezig. Het floaten is een aparte en ontspannende ervaring.

Chaka 25/07/2016

Anderen bekeken ook: