Contact opnemen

Deze deal is verlopen. Bekijk vergelijkbare deals:

Luxe Spa Behandeling - Een Float sessie i.c.m. een massage bij Float Center (50% korting)

€ 59,50

€ 29,50

Waarde Korting Bespaar
€ 59,50 50 % € 30

Nog online voor 0 dagen

uur
minuten
seconden

FloatCenter Amsterdam

Nieuwe Kerkstraat 5k

1018 DW Amsterdam

020 - 331 23 14

www.floatcenter.nl

Highlights

 • Een floatsessie i.c.m. spa massage
 • Ga voor een Spa Behandeling van 74 minuten
 • Floaten is gezond en gewichtloos genieten in je eigen privéruimte
 • Je drijft in heerlijk warm water op lichaamstemperatuur
 • Floating geeft ontspanning en vermindert stress
 • Je voelt je als het herboren na deze combi-behandeling
 • Float Center Amsterdam 

De behandelingen

 • Bij de Spa Behandeling geniet je van 60 minuten floaten
 • Gecombineerd met 14 minuten waterjetmassage in de spacapsule 
 • Een waterjet massage is een full body massage
 • Je kunt zelf de waterdruk en pulsering aanpassen
 • Je hoeft je niet te ontkleden voor deze vorm van massage 
 • Kom volledig tot rust

Voorwaarden

 • Je NuDeal-voucher is geldig t/m 31 oktober 2017
 • Niet geldig i.c.m. andere acties of kortingen 
 • Het is verplicht te reserveren o.v.v. NUfloat
 • FloatCenter Amsterdam:
  Telefonisch reserveren kan op 0203312314 of per mail via relax@floatcenteramsterdam.com

Vanaf € 29,50 voor een luxe Spa Behandeling - Een Float sessie i.c.m. een massage bij Float Center 

Jaag de stress uit je lijf met een weldadige combinatie van een waterjetmassage in de spacapsule en floating. Dat kan bij de float centers in Haaglanden (Den Haag), Babylon (Den Haag) en Amsterdam. Op een van deze locaties kun je terecht voor deze ontspannende behandeling en ook nog tegen een scherpe prijs!

Verwen jezelf met 60 minuten floaten en 14 minuten waterjetmassage in de spacapsule en het kost je in totaal slechts € 29,50! 

Beleef een heerlijke waterjetmassage waarbij je je niet hoeft uit te kleden en je wordt ook niet nat. De computergestuurde waterjets geven je een full body massage met waterdruk, temperatuur en pulseringsfrequentie, die zijn aan te passen. In slechts 14 minuten verdrijft de Spacapsule pijn , ‘wrevel’ en stress uit je lichaam.

De waterjetbalk beweegt zich van voren naar achteren of van achteren naar voren over de gehele lengte van je lichaam. De spacapsule kan echter ook worden geprogrammeerd om een specifiek gedeelte van je lichaam te masseren. Het is allemaal in te stellen.

Floating is heel simpel de meest effectieve manier om stress te verminderen en om totaal te ontspannen. Het komt er in het kort op neer, dat je drijft op ruim 30 centimeter speciaal zout water in een daarvoor ontwikkelde floatcabine. Deze ruimte is strikt privé, waardoor je niet wordt afgeleid en je kunt overgeven aan de weldaad van het warme, zoute water.

Floaten is de manier om de diepste ontspanning te bereiken die men kan ervaren. In de floatcabine worden naast de zwaartekracht ook andere prikkels, zoals geluid en licht, uitgesloten. Officieel wordt dit ‘Floatation REST’ (Restricted Environmental Stimulation Technique) genoemd.

Na deze combi-behandeling voel je je als herboren.

 

Je kunt op 2 locaties terecht:

Float Center Amsterdam | Nieuwe Kerkstraat 5k | 1018 DW Amsterdam

Float Center Haaglanden | Volendamlaan 1162 | 2547 CZ Den Haag

Beoordelingen van klanten

Heerlijk!

Floaten is geweldig! Kan niet anders zeggen. De waterjet massage was even wennen, maar toen viel ik zelfs in slaap... Ben nu, een paar uur later, nog steeds heerlijk ontspannen.

M.Simonse 16/08/2017

Bijzondere ervaring

Het was een beetje onwennig aan het begin, de oordopjes zijn aan te raden zodat je optimaal kan genieten zonder dat er water in je oren komt. Mijn partner had wel in de float cabine schimmelplekken ontdekt. Dat vertelde hij later pas toen we buiten stonden. Anders had ik het gemeld. Al met al was het toch een leuke ervaring.

Janet 14/08/2017

Top ervaring

Deze bon 4 keer gebruikt, 2x met iemand anders geweest en hier heel tevreden over. De allereerste keer met auto vanuit Almere, blijkbaar was ik zo ontspannen dat ik vergeten was mijn licht aan te doen. Helaas hiervoor een boete gehad maar zelfs hierom kon ik lachen, dat zei mij meteen iets over mijn ontspannen staat van zijn. De 14 minuten massage geeft je de mogelijkheid om net even extra ontspannen aan je float ervaring te beginnen. Na twee keer deze manier van masseren te ervaren ben ik hier best positief over, het werkt beter dat ik van te voren had bedacht. De float ruimte zelf is ideaal in vergelijking met een Koan float tank, de tank kan wat claustrofobisch aanvoelen, dit voelt als een mini prive zwembad. Mooie ruimte om jezelf te douchen, alles staat klaar voor je. Twee verschillende mederwerkers meegemaakt en allebei zeer vriendelijk. Tijdens een gezellig gesprek bij binnenkomst vertelde ik dat ik dit keer een ademhalingsoefening vooraf zou proberen, haalde de medewerker voor mij speciaal een zeer grote handdoek waar ik dit op kon doen. Enige wat ik miste is de optie om het muziek aan of uit te doen, nu wordt je float sessie ingeleid door een muziekje die langzaam dimt, is niet heel vervelend maar hoeft voor mij niet perse. Ik kom hier zeker weten terug.

Dave 10/03/2017

leuke ervaring, massage was overbodig

Het floaten was leuk om eens meegemaakt te hebben. Ik kon alleen niet helemaal de goede positie vinden en kreeg zout water in mijn oog, wat erg prikte. Ik ben er wat eerder uitgegaan. Verder wel heel ontspannen en leuk om eens meegemaakt te hebben. Ik denk dat ik nog wel een keer ga. De massage was een beetje raar. Je ligt in een soort mechanisch bed dat enorm veel herrie maakt (je krijgt een koptelefoon op met muziek) en dat stoot dan waterstralen tegen je aan. Had wat mij betreft niet gehoeven.

Natascha 04/02/2017

Ontspannend!

Floaten + waterjet massage is ontspannen op ten top! Wil je eens iets anders dan de sauna en normale massage? Dan is dit echt een aanrader.

Kayla 22/01/2017

Anderen bekeken ook: