Contact opnemen

Deze deal is verlopen. Bekijk vergelijkbare deals:

€ 34,95 voor een 10-rittenkaart geldig voor alle soorten yoga bij The Breathing Space

€ 125

€ 34,95

Waarde Korting Bespaar
€ 125 72 % € 90,05

Nog online voor 0 dagen

uur
minuten
seconden

The Breathing Space

Van Kinsbergenstraat 50

1057 PS Amsterdam

Highlights

 • Een 10-rittenkaart voor alle soorten yoga
 • Bij de gloednieuwe yogastudio van The Breathing Space
 • Meer dan 18 jaar ervaring hebben de oprichters Mercedes Parellada en Lana Osborn opgedaan
 • Aardse yoga met een focus op individuele aandacht
 • Keuze uit Vinyasa, Ashtanga, Hatha en Restorative yoga 
 • Yoga is een unieke belevingsvorm
 • Voor geest, lichaam en karakter
 • Voor emotionele balans en optimale gezondheid
 • Voel je een ander mens
 • Oefenruimte is aangenaam van temperatuur
 • De lessen duren gemiddeld 75 minuten
 • Geschikt voor beginners en gevorderden
 • The Breathing Space is gevestigd in de Baarsjes

Voorwaarden

 • Je NuDeal-voucher dient vanaf de aankoopdatum binnen 3 maanden geactiveerd te zijn. Vanaf dat moment heb je 6 tot 8 weken om gebruik te maken van de 10-rittenkaart
 • Max. 1 voucher p.p. + meer om cadeau te geven
 • De rittenkaart is geldig voor alle lessen (behalve Mysore), ook in het weekend

  Na aankoop van de deal staan de voucher(s) in je account

Gloednieuwe yogastudio met meer dan 18 jaar ervaring

Een gloednieuwe yogastudio in het hart van de Baarsjes in Amsterdam. Met meer dan 18 jaar gecombineerde ervaring bieden de oprichters Mercedes Parellada en Lana Osborn traditionele, aardse yoga met een sterke focus op individuele aandacht. De adembenemende ruimte is weelderig en levendig - een oase van veel groen gecombineer met natuurlijk hout. Samen met een team van getalenteerde creatieven - en hulp van geliefden - transformeerde Lana en Mercedes een voormalige autowerkplaats in een gastvrije yoga ruimte, beschermd tegen het drukke stadse leven. De ademhalingsruimte biedt klassieke Vinyasa, Ashtanga, herstellende lessen, evenals een Asana Lab. Als je van yoga houdt, of als je gewoon nieuwsgierig bent, mis dit unieke aanbod dan niet en leer van deze twee zeer ervaren leraren!

Maak kennis met yogacentrum the Breathing Space in de Baarsjes en neem een 10-rittenkaart voor maar € 34,95!

Verrijking van lichaam en geest

Iedereen, ongeacht de lichamelijke conditie of leeftijd, kan profijt hebben van yoga-oefeningen. The Breathing Space heeft een omgeving gecreëerd waarin een ieder zich welkom en behaaglijk voelt. De ruimte wordt passend verlicht en rustgevende achtergrondmuziek zorgt voor een kalme, bijna magische sfeer.

Leraar en student bouwen door te werken met yoga een band op. Het doel is hetzelfde: verrijking van lichaam en geest en streven naar een goede balans in je leven.

Verschillende yoga-vormen

Je kunt hier verschillende vormen van yoga beoefenen, zoals de traditionele Vinyasa en Ashtanga. Yogavormen bij The Breathing Space zijn gereedschap tegen angst, depressie en stress en kunnen je helpen bij afvallen. Je stapt in elk geval energiek de deur uit met een hoog feel good-gehalte.

Kortom je leven komt in een betere balans en je kunt de hele wereld aan. Voor slechts € 34,95 kun je 10 lessen yoga naar keuze volgen bij the Breathing Space in Amsterdam. 

The Breathing Space

The Breathing Space gelooft in de eerlijke traditionele lesmethoden die de tand des tijds hebben doorstaan. De ambitie is de studenten te steunen en te enthousiasmeren bij zijn yoga-oefeningen op zijn weg naar zelfontdekking en zelfstandigheid. Een oefening die verder gaat dan de mat en de fysieke inspanningen. De band tussen leraar en student wordt daarbij in acht genomen en gerespecteerd.

Bij the Breathing Space ontwikkel je een diepere band met je lichaam en ademhaling. Je versterkt de relatie met jezelf en met de buitenwereld. Yoga is heilzaam en zorgt ervoor dat je op evenwichtige wijze terugkeert naar jezelf. 

Beoordelingen van klanten

Deze deal in het verleden gekocht? Log dan in om een review achter te laten.