Contact opnemen

Deze deal is verlopen. Bekijk vergelijkbare deals:

Definitief en onbeperkt ontharen van de schaamstreek inclusief intake bij Just Wellness in de Jordaan (Waarde € 707 | korting 89%)

€ 707

€ 79

Waarde Korting Bespaar
€ 707 89 % € 628

Nog online voor 0 dagen

uur
minuten
seconden

Just Wellness

Rozengracht 88

1016 NG Amsterdam

020 - 622 45 05

www.justwellness.nl/

Highlights

 • Onbeperkt en definitief ontharen van de schaamstreek
 • Inclusief gratis intake
 • Voor een supergladde huid
 • Effectiever dan harsen, scheren en epileren
 • Start meteen na de intake
 • Behandelingen zijn pijnloos en snel
 • En duren niet langer dan 10 minuten
 • Online snel vervolgafspraken maken
 • Geen extra kosten en de duur van de behandeling is ook onbeperkt. Of je behandeling nu 6 maanden of 6 jaar duurt
 • Garantie! Komen er toch nog enkele haartjes terug groeien na een paar jaar? Gratis “onderhoud” behandelingen. Je boekt gewoon een nieuwe afspraak in
 • Aanbieding alleen geldig voor vrouwen 

Voorwaarden

 • Je NuDeal-voucher is geldig t/m 1 mei 2018 - Binnen deze termijn moet het intakegesprek en de 1e behandeling zijn ingepland
 • Het is verplicht om telefonisch te reserveren via 020-6224505 o.v.v. NuDeal
 • Neem je uitgeprinte voucher mee!
 • Er zijn 8 - 12 behandelingen nodig met tussenpozen van 6 - 12 weken 

Definitief ontharen: IPL Brazilian werkt effectief, comfortabel en snel

Een haardos is leuk maar lang niet overal. Op sommige lichaamsdelen wil je zelfs geen haartje tegen komen. Maak daarom gebruik van deze superaanbieding van schoonheidsinstituut Just Wellness in de Jordaan. Voor slechts € 79 krijg je een onbeperkt aantal IPL Brazilian behandelingen met onbeperkte geldigheidsduur!

Pijnloos en snel

Reken definitief af met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid na het scheren. Na een succesvolle behandelkuur met de IPL methode geniet je van het comfort om je niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen.

De IPL Brazilian methode is gericht op een supergladde schaamstreek. Het is sneller, comfortabeler, effectiever en op termijn goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren. Bovendien is de IPL methode pijnvrij. De behandelingsduur is circa tien minuten.
Voorafgaand aan een behandeling krijg je een gratis intake, waarin een aantal medische vragen de revue passeren. Er wordt bekeken of je huid en haar geschikt is om te behandelen. Na afloop van de intake kun je meteen behandeld worden. Het te behandelen gebied moet je één dag van tevoren scheren.

Geen extra kosten

Je kunt makkelijk online een vervolgafspraak maken. Aan deze superaanbieding zijn geen extra kosten verbonden. Onbeperkt is onbeperkt en dat wil zeggen dat je behandeling zes maanden of zes jaar kan duren. Just Wellness streeft met jou naar maximale perfectie, hoeveel behandelingen daar ook voor nodig zijn.
Ga voor onbeperkt IPB Brazilian behandelen voor definitief ontharen bij schoonheidssalon Just Wellness NU voor maar € 79! 

Just Wellness

Just Wellness is ruim zeven jaar geleden gestart in Amsterdam. Sinds kort kun je de salon ook in Eindhoven vinden. In Amsterdam en Eindhoven werken meer dan 50 schoonheidsspecialisten en IPL-laser specialisten. Deze specialisten worden ondersteund door meerdere gastvrouwen.

Just Wellness is trendsetter in Amsterdam en marktleider in Nederland op het gebied van definitief ontharen. Om heel Nederland goed te kunnen bedienen hebben ze een filiaal geopend in Eindhoven. Dit filiaal is sinds april 2017 geopend.

Just Wellness staat voor kennis, kwaliteit, huidverbetering en beleving waarbij de gast zich helemaal op zijn of haar gemak voelt en even een moment voor zichzelf heeft. Service en klantgerichtheid staan voorop. De kracht is dat zij continu willen verbeteren en ontwikkelen, vandaar de aanwezigheid van een uitgebreid opleidingsprogramma hebben. De salon in hartje Jordaan werkt met de producten van OPI & Dermalogica. 

Beoordelingen van klanten

Deze deal in het verleden gekocht? Log dan in om een review achter te laten.