Contact opnemen

Deze deal is verlopen. Bekijk vergelijkbare deals:

€ 45 voor een 3-gangen keuzemenu van de chef voor 2 personen, bereid met biologische seizoensproducten, bij restaurant ChocOase (waarde € 60)

€ 60

€ 45

Waarde Korting Bespaar
€ 60 25 % € 15
TIJD RESTEREND
uur
minuten
seconden

Restaurant ChocOase

Max Euweplein 1

2031 VP Haarlem

023 - 540 54 00

www.chocoase.nl

Highlights

  • Een 3-gangen keuzemenu van de chef voor 2 personen
  • Bereid met seizoensproducten
  • Dineren op historische bodem in de voormalige Droste-fabriek
  • In een ontspannen sfeer met uitzicht over het Spaarne
  • Nostalgische verwijzingen naar het roemrijke chocoladeverleden
  • Bij ChocOase - werkt met biologische ingrediënten
  • Bijvoorbeeld thee van Mr Jones 

Voorwaarden

  • Je NuDeal-voucher is geldig vanaf 7 februari t/m 7 mei 2014
  • Het is verplicht om te reserveren via info@chocoase.nl o.v.v. NuDeal
  • De voucher is geldig voor 2 personen

€ 45 voor een 3-gangen keuzemenu van de chef voor 2 personen, bereid met biologische seizoensproducten, bij restaurant ChocOase 

ChocOase roept associaties op met chocoladerepen, chocomelk, chocolade truffels en bonbons en dat klopt. Want het gelijknamige restaurant is gevestigd in het totaal gerenoveerde pand, waar 2,5 eeuw geleden de Droste cacaofabriek werd opgericht. Tot 1986 werd hier CHOCOLADE met hoofdletters geschreven. Maar de keukenbrigade werkt met veel meer producten dan alleen de cacao-lekkernij en als het even kan zijn de ingrediënten biologisch en seizoensgebonden.

Proef een delicieus driegangen keuzemenu van de chef voor twee personen bij restaurant ChocOase op het Max Euweplein voor in totaal slechts € 45,-!

Restaurant ChocOase opende in juni 2009 de deuren van de voormalige Drostefabriek van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over het Spaarne en de oude binnenstad van Haarlem. Beelden van de haven van Barcelona of de Seine in Parijs schieten door je gedachten als je je op historische bodem hebt genesteld en een blik op de omgeving buiten werpt.

Want dat deze grond historisch is moge duidelijk worden uit de volgende optekening. In de zomer van 1863 opende de banket- en koekenbakker Gerardus Johannes Droste in Haarlem zijn deuren voor het publiek. De klanten konden er terecht voor een kopje waterchocolade en o.a. chocoladepastilles, de fameuze'Pastilles Droste', die later zo beroemd zouden worden. Droste bouwde meteen al een grote naamsbekendheid op. Dit succes leidde tot de bouw en opening van de eerste Droste-fabriek op 2 augustus 1890. Rond 1900 verscheen de verpleegster als logo van Droste. Daarmee werd gewezen op het heilzame effect van chocolade. Het beeldmerk, dat iedereen kende, is op de buitengevel in de vorm van een tegeltableau nog steeds te zien.

Restaurant ChocOase koestert de geschiedenis, maar gaat qua gastronomie met zijn tijd mee. Zo werkt de keukenbrigade zoveel mogelijk met biologische ingrediënten en wordt naar de seizoenen gekookt. Maar de chocola ontbreekt natuurlijk niet. Deze is terug te vinden in bijvoorbeeld een bijzondere chocoladefondue voor 2 personen met vers fruit, lange vingers en vanille ijs.

Verwen je vriend, vriendin, vader, moeder, broer, zus, echtgenote, echtgenoot of partner met een delicieus driegangen keuzemenu van de chef bij restaurant ChocOase en betaal voor 2 personen in totaal maar € 45,-! 

Restaurant ChocOase | Max Euweplein 1 | 2031 VP Haarlem | Website

Beoordelingen van klanten

Deze deal in het verleden gekocht? Log dan in om een review achter te laten.