Contact opnemen

Heerlijke kaasfondue bij De Bicker inclusief brood, friet, salade en rauwkost

€ 18

€ 9,75

Waarde Korting Bespaar
€ 18 46 % € 8,25

Nog online voor 0 dagen

uur
minuten
seconden

De Bicker

Van der Helstplein 15

1073 AR Amsterdam

Highlights

  • Kaasfondue is inclusief knapperig brood, friet, salade en rauwkost
  • De Bicker is een gezellig eetcafé
  • Aan het levendige Van der Helstplein
  • En met prima beoordelingen op iens.nl
  • 7 dagen per week geopend

Voorwaarden

  • Je NuDeal-voucher is geldig t/m 30 april 2019 
  • Alleen telefonisch te reserveren: 020-2218943  o.v.v. NuDeal
  • Maximaal 6 personen per reservering (minimaal 2 personen)
  • Vergeet de voucher niet mee te nemen
  • Geopend van woensdag t/m zondag

Gezellig kaasfonduen bij De Bicker 

Letterlijk en figuurlijk samen een vorkje prikken! Kaasfonduen blijft een gezellige en lekkere bezigheid. De goed gevulde caquelon (kaasfonduepan) is het centrale middelpunt van de tafel, omringd door side dishes als knapperig brood, friet, salade en rauwkost.

Diversiteit aan kazen
Kaasfondue zou in de achttiende eeuw uit noodzaak zijn ontstaan. Het woord is afkomstig van het Franse ‘fondre’ dat smelten betekent. De verouderde kazen werden in de winter verdund met melk en verhit, zodat een soort kaassoep ontstond, waarbij aardappelen werden gegeten. Die soep raakte in de vergetelheid en pas in de jaren zestig van de vorige eeuw werd kaasfondue in Zwitserland herontdekt.

Door de grote diversiteit aan kaassoorten kreeg het het stempel luxe maaltijd. Vanuit Zwitserland veroverde de fondue, die met stokbrood werd gegeten, vooral in de wintermaanden de rest van Europa.

Inclusief brood, friet en salades
Welnu, bij De Bicker zit je prima als het op een smeuïge kaasfondue aankomt. Bovendien wordt die vergezeld door knapperig brood, friet, salade en rauwkost. Jullie avond kan niet meer stuk! Geniet van een uitgebreide kaasfondue bij eetcafé De Bicker aan het Van der Helstplein. 

Lovende recensies Iens.nl

9/9/9
Een heel gezellig eetcafé waar je ook gezellig borrelen kunt. Wij hadden een luxe borrelplateau. Heerlijk! Met warme en koude hapjes en lekker vers Turks brood. Van Franse kaasjes tot grote mossels, gehaktballetjes, Spaanse worstjes, warme geitenkaas met walnoot en honing etc. Een lekker biertje (er is heel veel keus in) en een prima wijntje. De bediening is zeer gastvrij en hartstikke leuk, maken nog even tijd voor een praatje. Wij hebben het hier prima naar ons zin gehad en komen hier graag weer terug.

9/9/9
Wat een heerlijke tent is dit toch! Wij zijn hier nu meerdere keren geweest en zijn ook de laatste keer weer met een gevulde maag, voldaan gevoel en een gezellige avond rijker naar huis gegaan. De service is van hoog niveau, de mevrouw achter de bar doet er alles aan om het zo leuk mogelijk te maken voor haar gasten. Ook was ze deze keer weer in voor een kort praatje, supergezellig! Vooral de saté kan ik aanraden, heerlijk. Ook de spareribs is een hele goeie keuze, ik kan geen genoeg krijgen van de marinade. Het decor is sfeervol, het eetcafé zelf is ruimtelijk ingericht en ik kan niet wachten tot het zonnetje weer schijnt, dan kunnen we weer heerlijk op het mooie terras gelegen aan het Van der Helstplein gaan borrelen! Wij komen snel weer terug! 

Beoordelingen van klanten

Heerlijke kaasfondue

Zelfs buiten gezeten in de avond hebben we erg genoten van de uitgebreide kaasfondue met frietjes, brood, salade En gesneden groenten om in de kaste dippen. Heerlijk !!

B.Wiltschut 30/03/2019