Contact opnemen

Meze tafel met 4 warme voorgerechten en 4 koude mezes bij Bistro Bos (55% korting)

€ 32,95

€ 14,95

- 55% korting € 14,95
Koop Nu
Waarde Korting Bespaar
€ 32,95 55 % € 18

Nog online voor 0 dagen

uur
minuten
seconden

Bistro Bos

Bos en Lommerweg 77

1055 DP Amsterdam

Highlights

  • Een meze tafel bij Bistro Bos
  • Geniet van verschillende koude en warme mezes
  • Bistro Bos wordt enorm goed gewaardeerd door de gasten
  • Gemiddeld een 8,9 (!) voor het eten
  • Lekker eten in een ongedwongen sfeer
  • Zeer vriendelijke bediening
  • Bistro Bos is een familiebedrijf
  • Bij lekker weer kun je gebruik maken van het sfeervolle terras
  • Zeven dagen per week geopend 

Voorwaarden

  • Je NuDeal-voucher is geldig t/m 31 december 2019
  • Reserveren: telefonisch te reserveren o.v.v. NuDeal
  • Niet geldig i.c.m. met andere acties

Ongedwongen tafelen met een meze tafel bij Bistro Bos 

De Mediterranée omvat alle landen van de Middellandse Zee. Het Zuid-Westelijk deel van Turkije behoort er ook toe en de keuken wordt Egeïsch genoemd, naar de gelijknamige zee die Turkije scheidt van Griekenland. Bij bistro Bos maken en serveert men specialiteiten uit dit gebied en dat smaakt naar meer. Getuige ook de gasten, die al eens geweest zijn en het restaurant met een 8,9 gemiddeld op The Fork waarderen! Proef een klassieks Egeïsche meze tafel bij bistro Bos voor maar € 14,95! 

4 KOUDE MEZES - diverse soorten koude mezes en Turks brood, o.a.:

  • YAPRAK SARMA, huisgemaakte en met gekruide rijst, krenten, pijnboompitten gevulde wijnbladeren.
  • RUMELI CACIGI, gewone tsatsiki van yoghurt, knoflook, komkommer en olijfolie.
  • PATLICAN SALATA, geroosterde aubergine, paprika, knoflook olijfolie & citroensap.
  • MUAMMARA, hete rode paprika tapenade met walnoten en granaatappel siroop.
  • ANTEP, hete tapenade met ui, tomaat, paprika, komkommer , rode paprika poeder
  • KIBRIS, hete yoghurt puree met wortel en grof gemalen paprika poeder.
  • PATLICAN EZME, geroosterde aubergine in yoghurt met knoflook en olijfolie.
  • SAKSUKA, gebakken aubergine in tomaten-knoflook-paprikasaus

4 WARME VOORGERECHTEN - keuze uit diverse soorten warme voorgerechten:

  • SIGARA BOREGI, met feta kaas gevulde en gefrituurde bladerdeegrollen
  • COP SIS, kleine gegrilde vleesspiesjes van lam
  • TAVUK SIS, kleine gegrilde vleesspiesjes van kip
  • MITIT KOFTE, kleine inegol en adana gehaktballen
  • KARIDES SARMASI, huisgemaakte gebakken garnalen rolletjes
  • KALAMAR TAVA, gefrituurde inktvis ringen
  • MIDYE TAVA, gefrituurde mosselen

Kleine, verfijnde, hapjes

Net als de Spanjaarden en Grieken zijn ook de Turken in het Egeïsche gebied dol op het eten van verschillende kleine hapjes. En net als in Griekenland noemen de Turken dit meze. Toch zijn de hapjes die je in het Zuidwesten van Turkije voorgeschoteld krijgt niet te vergelijken.

In de Egeïsche keuken proef je veel lokale producten terug. Denk aan inheemse kruiden, olijfolie uit de buurt, aubergines, tomaten, paprika’s, artisjokken en de gele bloemen van de courgette.

Verrassende Egeïsche keuken

Neem hier alvast een kijkje in de inhoud van de meze tafel. Bistro Bos is zo’n ongedwongen zaak, waar gezelligheid geen tijd kent en waar je op je wenken wordt bediend. Dat kan, als het weer het toelaat, ook op het gezellige terras.

Lovende recensies Iens.nl

8/9/8
De bediening was erg vriendelijk en we mochten zelf een tafel uitkiezen. Het eten was goed met ruime porties en het was gezellig druk.

9/9/7
Op deze druilerige avond worden we hartelijk ontvangen en eten mijn vrouw en ik een heerlijke mixed grill. Op ons verzoek wordt een extra groentegerecht geserveerd dat we niet op de rekening terugvinden. Een glas water naast de wijn is evenmin een probleem. De vriendelijke bediening verzekert ons dat alles huisgemaakt is en dat proef je in de authentieke smaken. De tapenade met walnoot is lekker pittig en combineert inderdaad prima met het malse vlees. De prijs/kwaliteit-verhouding is hier dik in orde.

Beoordelingen van klanten

Deze deal in het verleden gekocht? Log dan in om een review achter te laten.