Contact opnemen

Een ontspannings- diepte of sportmassage van 30 of 45 minuten bij De Fysio Man! (Vanaf € 14,95)

€ 45

vanaf

€ 14,95

Waarde Korting Bespaar
€ 45 67 % € 30,05

Nog online voor 0 dagen

uur
minuten
seconden

De Fysioman

Jan van Galenstraat 301

1056 CB Amsterdam

020 3542926

www.defysioman.nl/

Highlights

 • Een massage naar keuze van 30 of 45 minuten
 • Inclusief een bodycheck om doelgericht te werk te gaan van ongeveer 5 minuten
 • Kies uit een ontspannings-, diepte- of sportmassage
 • De massage wordt uitgevoerd door een professionele fysiotherapeut die specialisaties heeft in dieptemassage, triggerpointtherapie en myofasciale release
 • De oorzaak wordt direct aangepakt!
 • Bij lichamelijke klachten en sportblessures of gewoon om te ontspannen en tot rust te komen
 • Ook is het mogelijk om je 's avonds of in het weekend te laten masseren

Voorwaarden

 • Je NuDeal-voucher is geldig t/m 30 juni 2018
 • Maximaal 1 voucher p.p. + meer om cadeau te doen
 • Het is verplicht om telefonisch te reserveren o.v.v NuDeal

Een ontspannings- diepte of sportmassage van 30 of 45 minuten bij De Fysio Man

Stijve spieren? Langdurige lichamelijke klachten? Een sportblessure opgelopen? Of revalideren na een operatie? De Fysio Man zorgt voor een gedegen oplossing. De oorzaak van de (spier)pijn wordt opgezocht en met een effectief bewezen methode begin je samen met De Fysio Man aan het behandeltraject.

Kies uit de volgende opties: 

 • € 14,95 voor een ontspanning-, diepte- of sportmassage van 30 minuten
 • € 24,95 voor een ontspanning-, diepte- of sportmassage van 45 minuten 

Met deze superaanbieding krijg je bij De Fysio Man een 30 òf 45 minuten durende massage naar keuze. Kies uit een ontspannings-, diepte- of een sportmassage.

De Fysio Man

De Fysio Man is een vooruitstrevend fysiotherapiepraktijk die werkt met de nieuwste methodes en inzichten binnen de fysiotherapie. Wij gaan voor direct resultaat! Heb jij lichamelijke klachten? Last van je nek of rug? Stijve spieren? Of moet je revalideren na operatie, botbreuk of trauma? Wij lossen direct de klachten op door gebruik te maken van deep tissue massage, myofasciale release technieken, triggerpointtherapie, sportmassage, oefentherapie en dieptemassage. De Fysio Man kent geen wachtlijsten, is ook ‘s avonds open en heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Een verwijsbrief van de huisarts is niet meer nodig, maak daarom nu een afspraak bij De Fysio Man.

Algemene fysiotherapie
Bij De Fysio Man kan je terecht voor algemene fysiotherapie, maar ook voor manuele technieken! De Fysio Man heeft nieuwe therapeutische behandelvormen ontwikkeld die een bewezen sneller effect hebben!
Dus heb je een van de onderstaande klachten:

 • Gewrichtsklachten: zoals nek-, schouder-, rug-, bekken-, knieklachten, artrose enz.
 • Zenuwafklemmingen: Hernia, carpaal tunnel syndroom
 • Chronische aandoeningen: whiplash, migraine, fybromyalgie, bechterew, scheuermann, reuma, MS, osteoporose, chronische vermoeidheid, depressiviteit enz.
 • Revalidatie: zoals na heup- of knie operaties
 • Sportrevalidatie: zoals na sportblessures of voor een betere sportprestatie

 

Deep Tissue Massage/ Myofasciale release technieken
Deep tissue massage / myofasciale release technieken is een vorm van massage therapie die zich richt op de heroriëntatie van diepere lagen van spieren en het bindweefsel. Het is vooral nuttig voor mensen met chronisch gespannen gebieden zoals een stijve nek, spanning in de lage rug en pijnlijke schouders. In bindweefsel zitten ook vaak de emoties opgeslapen en kunnen door deze massage ook vrijkomen.

Een deep tissue massage is een krachtige massage, afgewisseld door zachte aanrakingen. Er worden enkele dezelfde technieken gebruikt als binnen de klassieke massage therapie, maar de bewegingen zijn langzamer en de druk is dieper en deze zal voornamelijk geconcentreerd zijn op de spanningsvelden en pijn.

Wanneer er sprake is van chronische spierspanning of letsel, zijn er meestal verklevingen (banden van pijnlijk en stijf weefsel) in de spieren, pezen en ligamenten. Deze verklevingen kunnen de circulatie blokkeren en pijn en ontstekingen veroorzaken en daarnaast worden bewegingen beperkt.

Deep tissue massage werkt door deze verharde, verkleefde gebieden fysiek af te breken en zo de pijn te verlichten. Om dit te bereiken zal de therapeut directe diepe druk of frictie aanbrengen over de spierbuik. De spieren worden op hun natuurlijke plaats en spanning terug gebracht en het lichaam komt weer in balans.
Na een deep tissue massage moet je veel water drinken. Er kunnen opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om de afvalstoffen kwijt te raken.

Triggerpoint Therapie
Hoofd-, nek-, schouder- of rugpijn zijn voor veel mensen terugkerende ongemakken. Om die tegen te gaan worden er pijnstillers geslikt of wordt de sauna bezocht. Weinigen weten echter dat deze pijnen kunnen worden veroorzaakt door triggerpoints.

Myofasciale triggerpoints zijn microverkrampingen in spieren die aanvoelen als kleine pijnlijke verhardingen of 'knoopjes'. Triggerpoints zijn de meest voorkomende oorzaak van pijnklachten in het menselijk lichaam. De pijn die deze punten veroorzaken kan zich lokaal uiten of op hele andere plekken in het lichaam. Gelukkig is hier wat aan te doen!

Steeds meer wetenschappelijk onderzoek en ervaringen van patiënten wijzen uit dat Triggerpoint Therapie een zeer effectieve behandelmethode is bij veel lichamelijke pijnklachten. Een therapie die veel meer aandacht verdient.
Triggerpoints kunnen ontstaan door stress, overbelasting, verwondingen, littekens en meer. Door Triggerpoint Therapie, het uitoefenen van druk op de spierknoopjes, kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.


De Fysio Man

 

Olaf Metzelaar 

Ik ben Olaf Metzelaar en ik heb in 2012 De Fysio Man opgericht. Ik wilde een praktijk waar je makkelijk binnen stapt, waar je persoonlijk geholpen wordt maar vooral een praktijk waarbij ik direct resultaat kan laten zien. Door voor mezelf te starten kon ik mezelf persoonlijk verder ontwikkelen. Ik kon mijn eigen leerweg aangaan en zodoende heb ik veel nieuwe opleidingen, cursussen en technieken geleerd waardoor ik sneller mensen van hun fysieke klachten kan afhelpen. Uiteindelijk draait alles om resultaat!
In 2008 ben ik afgestudeerd fysiotherapeut van de opleiding Thim van der Laan te Nieuwegein. De afgelopen jaren heb ik in meerdere praktijken gewerkt en zodoende heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en behandelen van mensen met verschillende soorten lichamelijke klachten. Ik ben gespecialiseerd in sportblessures, lang bestaande (complexe) klachten en revalidatie. Daarnaast werkt ik ook samen met andere specialisten om complexe klachten aan te pakken. Loop dus niet langer door met uw klachten en maak nu vrijblijvend een afspraak voor een gratis check!
Ik ben onder andere gespecialeerd in algemene fysiotherapie, 4 x T methode, dry neeling, deep tissue massage / myofasciale release en triggerpointtherapie
 

De Fysio Man | Jan van Galenstraat 315 | 1065 CB Amsterdam | Website

Beoordelingen van klanten

Goed!

Goed

Leonie 11/08/2017

stevige massage in mooie studio

Dieptemassage werd goed uitgevoerd en tips voor oefeningen meegekregen. Mooie studio!

Leonie 21/07/2017

Vakkundig!

Ik trof een 100% vakman aan, ik had het niet beter kunnen treffen, helemaal top!

wim 28/09/2016

Aanbevolen massage

Hele fijne jongeman die massage gaf. Hij luisterde goed naar mijn wensen. Goede behandeling en zeker aan te bevelen

Jacqueline 13/09/2016

Inrichting functioneel

Sportmassage was goed gedaan. Vond precies de plekken waar de "knopen"zaten.el rustige jongen en werkte ook heel rustig, nam de tijd en was zachthandig ondanks dat het een sportmassage betrof.Bij het weg gaan voelde onze schouders en nek weer goed aan.Raad het ook anderen aan.

D.H. 07/09/2016

meer dan een fysioman!

We boffen! Onze fysioman, Joe, is zeer bekwaam in z'n vak en heeft duidelijk verstaan van de lichaamsdelen vanwege z'n eigen studie en passie voor de werking van de menselijke anatomie. Even belangrijk is z'n aangename sociale vaardigheden en z'n manier van werken:we konden hem volledig vertrouwen - wat heel fijn is! Via deze deal, hebben wij nu onze eigen fysioman gevonden voor onze fysio-behoeften. puur tevredenheid met plezier! Anna & Andrea

A. 31/08/2016