Contact opnemen

€ 29,95 voor een Bio-impedantiemeting met behandelplan en voedingsadvies op maat (60 minuten) Weet & Eet (waarde € 60)

€ 60

€ 29,95

Waarde Korting Bespaar
€ 60 50 % € 30,05

Nog online voor 0 dagen

uur
minuten
seconden

Weet & Eet

Amsterdamsevaart 128 /ZW

2032 EG Haarlem

06-14230353

www.weet-eet.nl

Highlights

 • Een dieetconsult met voedingsadvies
 • En bio impedantie analyse
 • Deal ook mogelijk met vervolgconsult
 • Persoonlijke begeleiding en advies
 • Op het gebied van gezondheids- en leefpatroon
 • Een voedingsadvies op maat
 • Diëtistenpraktijk Weet & Eet
 • Is onlangs in Haarlem geopend
 • Onder het dak van fysiotherapie Trias 

Voorwaarden

 • Je NuDeal-voucher is geldig t/m 31 januari 2018. In deze periode dien je een afspraak te maken voor het eerste consult
 • Afspraken zijn ook in de avonduren mogelijk 
 • Reserveren: telefonisch o.v.v. NuDeal 
 • Locatie: Fysiotherapie Trias Haarlem 
 • Niet geldig i.c.m. andere acties

Blijvend slank met een dieetconsult en voedingsadvies op maat

Je wilt niet alleen voor de zomer het ideale figuur hebben maar stelt prijs op een blijvend resultaat. Daarvoor is naast een portie zelfdiscipline een dieetconsult bij Weet & Eet een uitstekende basis.

Voor maar € 29,95 kun je bij deze gloednieuwe dieetpraktijk in Haarlem terecht voor een consult inclusief voedingsadvies en een bio elektrische impedantie analyse!

Wil je dit aanvullen met een vervolgconsult van 30 minuten dan is dat ook mogelijk voor in totaal slechts € 29,95 (waarde € 60)!

Zorgvuldige meting

Meten is weten. De bio elektrische impedantie analyse (BIA) is een indirecte methode voor het meten van de lichaamssamenstelling via elektronische geleiding. De weerstand in het lichaam wordt zorgvuldig vastgesteld. Door de mate van weerstand wordt de lichaamssamenstelling bepaald om exact te meten hoe jouw algehele gesteldheid is, waardoor een écht advies op maat kan worden gegeven.

Ook kan de meting een startpunt zijn in het begeleidingstraject. De meting is eenvoudig uit te voeren en niet belastend.

Vier pijlers

Voorafgaand aan het consult krijg je een eetdagboek online toegestuurd zodat alle informatie bij het eerste gesprek beschikbaar is. Het BIA concept kent vier pijlers die succes en veiligheid garanderen: in de beginfase val je af door het gebruik van 1 of 2 maaltijdvervangers per dag naast een gewone maaltijd. Hierdoor verlies je vet, maar behoudt je je spiermassa.

Elke twee weken wordt het programma gevolgd met de speciale BIA meting. Als laatste volgt de stabilisatiefase waarin vooral een gezond voedingspatroon met een stabiel gewicht centraal staat. Deze laatste fase is zonder het gebruik van maaltijdvervangers.

Ga voor een blijvend afslankresultaat met een consult inclusief voedingsadvies en een bio impedantie analyse bij Weet & Eet in Haarlem NU voor maar € 29,95! 

Diëtistenpraktijk Weet & Eet

Ireen Ammerlaan is in de zomer van 2008 succesvol afgestudeerd van de vierjarige opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Als diëtist is zij allround opgeleid en kun je voor alle voedingsgerelateerde problematiek bij haar terecht.

Na het behalen van het diploma heeft ze werkervaring opgedaan bij diëtistenpraktijken en verpleeg- en verzorginstellingen in Haarlem, Alphen a/d Rijn, Hilversum en Amsterdam. Ze heeft daarbij verschillende doelgroepen begeleid en ervaring opgedaan in het geven van voedingsvoorlichting.

In het voorjaar van 2016 is zij haar eigen diëtistenpraktijk Weet & Eet in Haarlem begonnen. 

Beoordelingen van klanten

Deze deal in het verleden gekocht? Log dan in om een review achter te laten.